Dans, Dumpstring, Varm och Kall, Lerbrottning, Epic Sax Guy osv

Jag har varit på emmabodafestivalen. Det var asfett. Jag har dansat tills jag har blivit blöt av svett, festat satan, ätit mat ur soptunnor, brottats i lera med Dan Vegan, sovit på hotell och i en hippiebuss, och alltid med Epic Sax Guy-låten i bakgrunden. Den spelades hela tiden. Inget skämt.

Nej men seriöst. Emmaboda var askul. Ska'n'ska var nog bäst. Och Stures Dansorkester. Lilla Lovis var bra också men hon verkade så bitchig.

Jag har träffat Dan som är världens ballaste människa typ. Han lever nästan helt utan pengar och liftar och gör massa roliga saker. Han lärde mig äta ur soporna också, hihihi.

Albin var elektriker på festivalen så jag fick massa lyx bara för att jag var elektrikerns flickvän. Gratismat och hotellrum liksom.

Jag har träffat en miljonär på poker också. Det var ballt.

Idag, efter fem dagar av nästan konstant fylla så har jag mest ångest i hela kroppen. Jag luktar illa, jag är förbannat trött och bakis. Uschanamej.

Håkan och dreads

Igår så gick jag och fina Ellen på konsert, och såg världens finaste Håkan och The Ark. Jag älskade The Ark i åttan, gick på deras konsert i Borgholm och allt, men sedan slutade jag plötsligt att gilla dom och nu har jag under typ tre års tid intalat mig själv att dom är skittöntiga. Men efter denna kvällen får jag nog erkänna att de är ganska bra ändå. Fast Ola Salo är inte alls lika snygg som jag mindes honom.

Och Håkan var såklart underbar, det var helt magiskt. Trodde jag skulle börja gråta när han sjöng "Det är så jag säger det",  jag lyssnade på den under hela min mådåligtperiod i nian.

Jag har gjort nya dreads idag också. Så nu går jag runt med hår som någon fattig östeuropé sålt för att ha råd med knark. Det känns naturligare än plasthår i alla fall. Och så kan jag färga det precis som jag vill. Fast dessa dreads är mycket kortare. Men det är sniggt.


Ja, jag är skitful. Och ja, min lugg är blöt och jag har inget smink. Man ser inte så mycket av de nya dreadsen heller. Hoppas ni inte blir ledsna för det.

Brudar med små pattar



Taggar emmabodafestivalen och längtar innerligt efter att få se Lilla Lovis! Idag har jag varit sofistikerad och varit på konstutställning och ätit middag med mina vänner.

Juan Les Pins

Jag har varit hemma i Sverige i en vecka nu, men jag har inte skrivit för att jag har varit på Öland Roots och varit allmänt skittrött.

Frankrike var askul. Språkresan i sig var väl sådär, men Juan Les Pins och allt trevligt folk var underbart. Jag har hunnit besöka Monaco och Italien, sett gamla franska byar, åkt buss i bergen (trodde att jag skulle dö), träffat skitroliga italienare, fransmän, amerikaner, sydafrikaner osv, hängt med EM-mästaren i eldkonst, varit med om en jordbävning (trodde återigen att jag skulle dö), paraglidat över medelhavet och bara chillat galet på stranden.

Öland Roots var också fett. Bra musik, fina (och konstiga) människor och massa god vegomat.

Och juste, min kamera har gått sönder, hoppas jag kan fixa den :(((. Ja, och så har jag gjort en ny piercing i munnen hihihi.






Den översta bilden är ett foto på mig på en bar. Och nej, jag var inte ett dugg full. Jag lovar. Bara dålig modell.
På den andra bilden ser ni mig och mina bostadsvänner Olivia, Lovisa och Irena i vårt franska hem innan vi ska gå på glamourdisco.
På den tredje bilden ser ni den vackra solnedgången i Juan Les Pins. Fint va?
Den sista bilden har inte ens jag tagit (Olivia), men jag tog med den ändå. Jag är skitful men det var den absolut roligaste kvällen. Sista också :(




RSS 2.0