Ett minne från högstadiet!



Minns att en vän på högstadiet lyssnade på detta bandet och att vi tittade på denna videon. Själv var jag för punkig för att våga tycka att detta var bra då, men fick en flashback och kände mig tvungen att titta. Fett bra äre

Bild på tatueringen



Okej, min cam är sjukt dålig och det går inte att fota sin egen rygg i en bra vinkel i en cam. Men, man ser lite i alla fall.

this must be what it's like to be alone



Jag har lyssnat på The Strange Boys i typ ett år, men idag insåg jag hur sjukt jävla cpbra de faktiskt är.

Fika, veganism, tatueringar och sexism

Igår var jag och fikade med fina Ellen och Julia. Men innan fikan impulspiercade Julia sig i näsan, och jag passade på att fixa tatueringstid på Nikila, men tatueraren skulle ringa upp snart för en tid! Längtarrrrrrr.

Idag gick jag också och fikade med finfina Madde, och vi satt och pratade i säkert två timmar. Hur mysigt som helst.

Tog bussen hem, för jag hade min fina Håkan Hellströmkasse fylld med tung alkohol och det blåste förfärligt. På bussen satt det två tjejer bakom mig, och den ena tjejen var tydligen vegetarian. "Jag dricker mycket mer mjölk nu, för att få i mig protein" sa hon. Och jag tänkte: Hur långt har du tänkt egentligen? "Tror du att mjölkkossorna är så mycket lyckligare än köttkossorna? Och tror du verkligen att du inte klarar dig utan mjölk? SVENSKA FOLKET ÄR MATADE MED EN MASSA JÄVLA MATMYTER. Och så blev jag lite arg, men jag vågade inte säga något. Sedan sa skitungen: Alltså, jag fattar verkligen inte hur man kan vara vegan, de äter ju typ bara sallad. NEJ FÖRFAN DET GÖR VI INTE. Det finns minst tusen veganska rätter. Fan att jag inte vågade vända mig om.

Och för att klaga ännu mer så är Lars Kagg världens mest sexistiska skola. De hade gjort en jävla skylt där det stod: "War is for pussies, Rugby is for men" inför Rugby turneringen. Blev så jävla arg. Snacka om att förstärka könsterotyper och utesluta kvinnor.

Puss.


klagar lite på livet

Mår hemskt. Drack det hemmagjorda vinet, vilket idag har gett mig sjuk huvudvärk och extremt illamående. Aldrig igen.

Festen var trevlig i alla fall. Hittade en enda svensk, resten var tyskar, polacker, italienare(<3), fransmän(<3) och spanjorer. Fick chansen att imponera med mina språkkunskaper i italienska och franska, haha! Ah, fast som vanligt gick alla ut på krogen vid typ halv ett, men jag, Albin, Karl, Linus, Albins lägenhetsvän Mateuzs, en jätteful tysk och en skåning fortsatte festen hos Albin. Hihihi

antenner



Ska tydligen på min första Karlskronafest idag, med mina fina antenner.  Tur att Albin har ett halvår gammal sockerdricksvodka i bagaget på bilen, så har jag något att dricka. Annars får jag väl tigga asäckligt, verkligen vidrigt, hemmagjort vin av Linus.

På tal om antenner är Cirkus Miramars låt Antenner skitbra. Lyssna på den.

Töjde btw mitt septum till 2 mm. DET KÄNDES INTE SÅ JAG SKA TÖJA MER YES

Karlskrona igen!

Skolveckan har gått fort, igår kom Albin hem till mig och vi mös en massa. (egentligen tjafsade vi mest om onödiga saker, men jag vill ju låta som att jag är världens mest perfekta människa här på bloggen.  Aja, nu är vi glada igen)

Har lyckats göra tre fina köp idag:

Ett asballt psykedeliskt linne från Indiska och så Alverets skiva, som jag sitter och lyssnar på nu, fetttttt bra! Linnet kostade bara 50 spänn, billigt va?

Och så dessa skorna. De är egentligen stulna av Albins bror, men han hade tydligen inte använt dom på flera år så jag hoppas att han inte tar tillbaka dom. Jag kanske kan få köpa dom för typ 50 spänn, för de är väldigt slitna!

Nu är jag i Karlskrona och ska mysa en massa, hihi.

Saker som har hänt

Jag glömde berätta att jag spenderade tisdag-söndag i Karlskrona hos min fina. Det var supermysigt.

Har börjat med två asballa men skitsvåra kurser i skolan, dramaturgi och regi + rörlig bild. Båda är ganska lika varandra, man ska hitta på handlingar och manus osv, fast i dramaturgin ska man spela teater och i rörlig bild ska man filma egna filmer och sedan redigera dom. Jag är asrädd och blyg, och jag kommer förmodligen inte få bra betyg, men samtidigt är jag aspepp för det verkar fett kul.

Jag har varit på födelsedagskalas hos Amanda. Jag gav henne ett biobesök till Apornas Planet, vi ska gå imorgon.

Jag har åkt till Nybro på kommunistmöte, det var fint.

Och idag har jag handlat träningskläder med min farmor, för tro det eller ej, jag ska börja springa. Får väl se hur det går, lär ju orka springa max 50 meter första gången, ehehehe. Fick även en fin tröja, som ni kan se på bilden. Jag älskar den för den är ullig men utan ull! Träningskläderna är btw en födelsedagspresent, så bortskämd är jag inte.

Jimmy övertalar mig att töja mitt septum. Han lyckas ganska bra, ska ta tag i det snart. Funderar även på att töja mitt andra öra, eller töja mitt första öra ännu mer. Äsh, jag får se.



Första dagen på sista året

Jag började skolan idag. Mitt sista år på gymnasiet, känns fett. Kommer lätt bli bästa året. Är så sjukt taggad på att plugga satan och höja mitt snitt. (räknade ut igår att jag just nu ligger på 15,9 plus 2-2,5 meritpoäng, så runt 18 typ) OCH NU SKA DET BLI HÖGRE. Fast jag har ganska många estetiska ämnen som är svåra att få mvg i bara genom att plugga, och jag är inte speciellt duktig. MEN, jag taggar franska, svenska, religion, nutida konst osv. Blir nog bra. Har tagit igen att jag var sjuk under genomgången av romantiken i litteraturhistora redan idag, fett duktig är jag.

Har även hunnit med att bli bjuden på vegansk glass och varma hallon av fina Tilda idag.

Day 21 – Another moment

Denna gången berättar jag inte om något stort eller fint, vi kör bara en liten kortis, oki?

På Emmaboda i år, så vaknade vi och var assega och jättefnittriga. Tilda började låtsasstöna jättehögt, jag gjorde samma sak och jag tror att Emil också stönade. Så låg vi och stönade och skrek snuskiga saker i typ en kvart, samtidigt som vi dog av skratt. Ett asbra moment.


En lördag

Natten var fin. Började hos Jonte & co, tog oss in till stan, gick omkring och drygade, såg Rolandz (sämst), och sedan smet jag in på Bistrobar genom att krypa genom staketet, haha! Där spenderade vi några timmar, och sedan blev det efterfest. Kalsongparty, disneylåtar och annat fint. Bar ut en däckad Oscar och lät honom sova på gräsmattan, hahah. Var inte hemma förrän vid sju imorse, sov några timmar och nu ska jag bara ligga och mysa och se på film resten av dagen.

Och imorgon kommer Albin hem, längtar.



Snodde två bilder av John, hoppas att han inte blir arg. Den övere är från igår på Bistro och den nedre är från i Fredags.

Hur du undviker våldtäkt

 

1. Lägg inte droger i folks drinkar.

2. När du ser en kvinna ensam, låt henne vara!

3. Om du stannar bilen för att hjälpa en kvinna som har problem, kom ihåg att inte attackera!

4. Öppna aldrig en dörr eller ett fönster oinbjuden.

5. Om du åker hiss och en kvinna kliver på, ANGRIP HENNE INTE!

6. Kom ihåg att människor går till tvättstugan för att tvätta. Försök att inte antasta någon som är i tvättstugan ensam.

7. Om du känner att du inte kan kontrollera dina impulser, be en vän hålla dig sällskap och under uppsikt.

8. Var ärlig. Låtsas inte vara en vän som bryr sig och manipulera inte andra att lita på dig så att du sedan kan utnyttja tillfället att antasta. Om du inte är tydlig med dina intentioner så kan den andre få för sig att du inte tänker våldta.

9. Glöm inte bort att du inte får ha sex med nån som inte är vid medvetande.

10. Kom ihåg att kvinnor inte bär kort kjol för att du ska komma till lättare.

Även detta är snott av Lady Dahmer.


Party och sånt

Festade lite hos Jonte igår, med massa fint folk. Fett. Ska dit snart igen och fortsätta gårdagens fest. Pepp! Här får ni en fin bild på mig att titta på.





En liten bild som min älskling ska få



Jag är så himla romantisk. Ritade en liten bild till Albin som han ska få när han kommer hem från Göteborg. Gulliga jag! (den är mycket finare och mer detaljerad irl, för min camkvalitet suger)

Blev ingen bio igår för min mobil var cp. Men idag blir det. Så jag kan skriva precis som jag skrev igår, att jag har hängt med Tilda, hon åkte till jobbet och ikväll ska jag äta middag och gå på bio med farmor.

Day 20 - this month

Eftersom det inte har hänt så mycket denna månade så berättar jag om den förra.

Till och med den 12e så befann jag mig på Franska Riveran, läste franska, festade och åkte på massa utflyker. Sedan kom jag hem, var hemma i en dag, pussade på min pojkvän och sedan åkte vi till Öland Roots och hade kul. Efter det så tog jag det mest lugnt, myste hemma hos Albin och sedan var det dags för Emmabodafestivalen. Feeeett kul, asbra månad!

en asbra dialog och lite annat



Hittade bilden hos http://ladydahmer.se/ som är en av mina favoritbloggar!

Idag har jag chillat lite med Tilda och Fredrik, men Tilda skulle åka iväg och jobba nu så jag blev ensam igen, buhu. Senare ikväll ska jag äta middag med farmor, för att sedan gå på bio och se Harry Potter. Farmor och jag har sett alla Harry Potterfilmerna på bio tillsammans så det är lite av en tradition nu, haha!

God mat!



Åt på Harrys i Karlskrona häromdagen. Asbra mat, jag bad kocken fixa något veganskt och han frågade vad jag gillade för mat och hur starkt det skulle vara och jag sa att jag gillar pasta med någon tomatsås och grönsaker, ganska starkt men inte så att det brinner. Han lyckades perfekt! Riktigt gott blev det!

Idag har jag träffat Joakim, Linnea och Mathilda, ätit på Ikearestaurangen och pratat en massa! Och ikväll har jag äntligen målat lite, det var länge sedan nu.

ser fram emot

Djurättsläger 9-11 september i Jönköping med Anna, och med stor sannolikhet Albin och förhoppningsvis Kajsa och Philip. Längtar.

Är det en mango? nej det är ångest.



Kan vara det bästa spelet som gjorts.
http://sverigesradio.se/P3/diverse/AppData/pangprego/spel/index.html

Har oerhört tråkigt såhär på sommarlovet. Vad gör man liksom? Deppar mest för att min fina pojkvän snart flyttar nio mil härifrån och för att han ska jobba i Göteborg hela veckan innan han flyttar. Förhoppningsvis följer jag med honom till Karlskrona de sista dagarna av mitt sommarlov och inviger hans lägenhet.

Och det är det mindre än en månad kvar tills jag fyller arton. Blir vuxen. Får ta körkort. (GUD VAD JOBBIGT ORKAR INTE). Får köpa cigaretter och folköl och dricka alkohol på krogar och restauranger. Flyttar ut från Ungbo och får leva på riktigt socialbidrag. Har planerat i flera år att jag ska ut på krogen och göra en tatuering det första jag gör efter födelsedagen. Nu vet jag inte ens vad jag vill tatuera in. Sommaren tar slut, min pojkvän flyttar ifrån mig och jag är snart officiellt vuxen. Ångest.


Ja, jag är ganska omogen



Har tråkigt som fan och låter min omogna sida ta över. Kul va

Livemusik och Rawfoodglass

Blev sjuk och hade tråkigt hela dagen, men på kvällen övertalade Albin mig att följa med in till stan och titta på Alvarets spelning. Spelningen var på en jättemysig liten innegård, där ett nytt café har öppnat. På caféet kunde man beställa raw foodglass och massa annat gott. Raw foodglassen var underbar!


RSS 2.0