Day 01 - Introduce yourself

Hur introducerar man sig själv? Vad ska jag berätta? Finns det överhuvudtaget något intressant att säga? Detta kommer låta fånigt.

Tekla Amanda Matilda Knutsson, 17 år, går andra året på estetiska linjen med inrikting Bild och Form. Gillar därför såklart konst och att måla och rita, men har inte tänkt bli något inom det området. Funderar på att plugga genusvetenskap i Lund efter gymnasiet, efter det kanske jag blir socionom, lärare eller något annat jättevanligt.
 Jag har världens finaste pojkvän, Albin, som jag spenderar det mesta av min tid med. När jag inte är med honom träffar jag kompisar, pluggar och gör andra vanliga och helt normala saker.
 Jag är vegan, för djurens och miljöns skull, jag är feminist och skulle nog rösta på F! om det var val idag (ÅH, vilken hemsk människa, rösta på Gudrun Schyman, FY). Är med i kommunisternas studiecirkel, men inte i partiet. Robban tvingade dit mig, men jag tycker om det, inte minst för att man lär sig en massa.
 Hur är jag som person? Det är ju jättesvårt att beskriva sig själv! Jag har ett förfärligt hett temperament, jag blir arg snabbt, och väldigt jättearg. Men annars är jag oftast glad, sprallig, hatar att vara ensam, älskar att umgås. Råkar ibland säga elaka saker som jag inte menar, kan framstå som egoistisk (men det är bara en image jag spelar på, sssch) Men jag är väl typ, ganska snäll innerst inne. Jag bryr mig om folk. Typ.

Räcker det här? Känns jättefult, haha









30 days

Ska försöka fullölja den här listan, kanske börjar jag imorgon, kanske någon annan dag. Idag är jag inspirationslös och har en tjatande pojkvän. Vi ska se på film.

Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love
Day 03 – Your parents
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – A moment
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favorite memory
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Another moment
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last moment

Propaganda, picknick och kir!

I tisdags delade vi ut flygblad från kommunistiska partiet på Larmtorget i samband med Påskupproret. Efter det åkte jag i Robbans bil, med politisk punk spelandes på högsta volym. Vi åkte till Norrlidens centrum för att möta upp resten av vänsterfolket, för att sedan tillbringa några timmar med att springa i trappor och dela ut flygblad. Väldigt svettigt, men faktiskt ganska kul. Kvällen tillbringades hos Claude, jag övertalade honom att titta på La Vie En Rose med mig, och han gillade den faktiskt. Jag sov mest, hah!

Igår var jag på Picknick i parken och tittade på kläder med Ellen. Hittade världens finaste klänning men stod emot mitt begär efter den! Haha! Köpte ett fint te, som luktar supergott, till mig och Älskling.

På kvällen åkte jag till Tilda för att supa lite, hade en flaska kir, men jag drack inte speciellt mycket. Frös mest, och gick hem till Albin, där han och Kajsa, Philip, Linus och Anton satt ute på gatan och pratade. Drack lite mer kir för att hålla mig varm, vi satt där säkert en timme innan de andra gick hem och Albin och jag gick in och la oss.
Mies.
















Kladdig Kreativitet

Igår satt jag och Albin helt uttråkade och visste inte alls vad vi skulle ta oss till. Jag var ångestladdad och kände att jag behövde göra något, så vi plockade fram oljefärg och började måla. Inget riktigt motiv, utan bara en ful abstrakt tavla med massa kladdig färg. När det inte fick plats mer färg på tavlan övergick jag till att måla på mina händer. Det blev ganska fult, hah!





Hei

Nu ska jag börja blogga, igen! Men jag tänkte såhär. Att nu har jag köpt en kamera. En digital systemkamera. Så med massa bilder från en bra kamera blir det roligare att blogga!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0